Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen ve İstanbul Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu koordinatörlüğünde yürütülen 2017-1-TR01-KA202-046541 nolu ve “eVET – Online Vocational Education and Training Platform” isimli projenin altıncı toplantısı 14-15 Mayıs 2019 tarihlerinde Almanya'nın Aachen kentinde Euregio-Berufsbildung e.V. ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi, Marconi Üniversitesi, Ortaköy Zübeyde HMTAL ve Euregio-Berufsbildung'den ortakların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, portal test ve bakım çalışmaları değerlendirildi. Proje kapsamında yapılacak tanıtım toplantıları ile ilgili planlama yapıldı. Yönetimsel konuların görüşülmesinin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.