Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen ve İstanbul Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu koordinatörlüğünde yürütülen 2017-1-TR01-KA202-046541 nolu ve “eVET – Online Vocational Education and Training Platform” isimli projenin kapanış toplantısı 1-2 Temmuz 2019 tarihlerinde İtalya'nın Roma kentinde Marconi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi, Marconi Üniversitesi, Ortaköy Zübeyde HMTAL ve Euregio-Berufsbildung'den ortakların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, proje değerlendirildi. Yönetimsel konuların görüşülmesinin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.